Bliv foreningsaktiv – vi har brug for din hjælp!

Tak for denne sæson – U13, U11 og U9
3. april 2020
Kom til generalforsamling mandag den 24. august 2020
16. august 2020

Har du lyst til at prøve noget nyt? Så kom til generalforsamling og hør mere om dine muligheder for at være foreningsaktiv i Høng Badmintonklub.

Trænere til ungdomsafdelingen – kontakt Theis Kjellberg, mobil 28302350
Vi mangler en træner og en hjælpetræner til vores dejlige badmintonspillere, der spiller U7, U9, U11 og U13. Hvis du holder af at spille badminton, være omgivet af en masse glade børn og elsker at lære fra dig, er det måske noget for dig.
Trænerprofil: Du behøver ikke selv at være verdensmester i spillet, men skal selvfølgelig kunne det mest grundlæggende. Mangler du nogle trænerkurser, sørger vi for, at du kommer på disse. Klubben betaler naturligvis for kursusgebyrerne. Du skal være minimum 18 år.
Hjælpetrænerprofil: Du skal kunne lide at omgås en masse herlige børn. Det gør bestemt ikke noget, at du også kan spille badminton. Hvis du mangler hjælpetrænerkurserne, vil vi naturligvis sørge for, at du kommer på disse. Kursusgebyrerne bliver selvfølgelig betalt af klubben. 

Medlemsadministrator og redigering af hjemmeside – kontakt Kirsten Andersen, mobil 20477939
Vores administrator gennem mange år ønsker at stoppe. Derfor søger vi en ny, der kan varetage opgaverne. Opgaverne løses i ’ForeningsAdministrator’ og ’Wordpress’. Kunne du tænke dig denne opgave, får du naturligvis oplæring af vores nuværende administrator.

Kassererposten – kontakt Lis Larsen, mobil 22590893
Vores nuværende kasserer ønsker at stoppe, så derfor søger vi en afløser til at varetage ”kassefunktionen” i klubben.
Har du styr på dit husholdningsregnskab, vil det være en let opgave for dig at passe badmintonklubbens beskedne regnskab, der har omkring 90 bilag på en sæson.
Kontingentopkrævninger mv. sendes pr. mail fra administrationssystemet.
Du kan regne med ”oplæring” og hjælp fra den afgående kasserer i den første sæson.

BadmintonFitness – kontakt Theis Kjellberg, mobil 28302350
Vi har længe ønsket at starte BadmintonFitness, som et nyt motionstilbud til medlemmerne, men vi mangler trænere/hjælpere (trænerteam).
BadmintonFitness henvender sig til alle, der har lyst til at kombinere badminton med fitness. Det er lysten, der driver værket, og du behøver ikke trænererfaring for at være træner eller hjælper.
DGI har konceptet med 130 øvelseskort, hvor man fra gang til gang udvælger et antal øvelser.